N

Betrouwbaar

N

Onafhankelijk

N

Betaalbaar

RijnVallei Verzekeringen de specialist voor particuliere verzekeringen

Als particulier bent u in de regel niet erg ervaren met het afsluiten van verzekeringen. Daarbij zijn er zoveel verzekeringen en is het vaak moeilijk om de juiste verzekering bij uw situatie te vinden. Bij RijnVallei Verzekeringen in Heelsum is juist dat ons vak. Wij gaan graag met u om tafel om de juiste verzekering af te stemmen op uw wensen, of belangrijker uw situatie. Want u wilt niet onderverzekerd zijn of juist te veel premie betalen.

De juiste verzekering voor elke situatie

Er zijn veel situaties waarin u een goede verzekering nodig heeft. RijnVallei Verzekeringen heeft voor elke gebeurtenis een juiste oplossing. Door ons fijne netwerk met vele verzekeringsmaatschappijen kunnen wij altijd een verzekering leveren die voor u wenselijk is. Als particulier loopt u in uw leven tegen heel wat risico’s aan. Bij RijnVallei Verzekeringen houden wij alle voorkomende risico’s tegen het licht en zorgen voor de juiste verzekering.

Welke verzekeringen kunt u als particulier nodig hebben?
• Aansprakelijkheidsverzekering / WA Verzekering
• Doorlopende Reisverzekering / annuleringsverzekering
• Opstalverzekering
• Autoverzekering
• Scooterverzekering / brommerverzekering
• Overlijdensrisicoverzekering / uitvaartverzekering
• Inboedelverzekering
• Levensverzekering
• Ongevallenverzekering

Verzekeringen voor standaard en bijzondere situaties

Het is maar een greep uit de grote hoeveelheid verzekeringen die er bestaan. Maar denk bijvoorbeeld ook aan uw vakantie. Heeft u een caravan of aanhanger? Rijdt u motor of heeft u een vakantiehuisje of misschien een boot? In al die gevallen is het belangrijk dat u zowel verzekerd bent tegen diefstal als voor aansprakelijkheid bij ongevallen. U kunt er bij RijnVallei Verzekeringen van op aan, dat wij voor u de juiste oplossing vinden.

RijnVallei Verzekeringen weet wat u nodig heeft

Wil u weten welke mogelijkheden wij voor u zien? Wilt u een advies of een verzekeringspakket op maat? Of wilt u misschien weten of uw lopende verzekeringen nog wel relevant zijn voor uw huidige situatie? In alle gevallen kunt u een beroep doen op RijnVallei Verzekeringen. Met een groeiend aantal particuliere klanten in Gelderland, weten wij als geen ander wat u nodig heeft. Neem snel contact op. Onze ervaren medewerkers zitten tijdens kantooruren altijd voor u klaar.

De RijnVallei Verzekeringen

Neem contact met ons op