N

Meedenkend

N

Service gericht

N

Onafhankelijk

Complete verzekering voor uw onderneming

Ondernemer zijn is in de regel hard werken. Daarbij loopt u met uw onderneming diverse risico’s. Of u nu ZZP-er bent of onderneemt in de MKB-sector. Het is belangrijk om deze risico’s onder te brengen in een zo compleet mogelijk verzekeringspakket. Bij RijnVallei Verzekeringen brengen wij na grondige inventarisatie alle risico’s van uw onderneming in kaart. Daarbij voorzien wij u van een gedegen advies voor een op maat gesneden totaalpakket.

Houd uw ondernemingsverzekeringen up-to-date

Het is voor ondernemingen belangrijk om regelmatig het verzekeringspakket door te lichten omdat ondernemingen aan veranderingen onderhevig zijn. Denk bijvoorbeeld aan groei of krimp van uw bedrijf. Maar ook veranderende regelgeving binnen de Arbowet kan een aanzet zijn om uw verzekeringen opnieuw tegen het licht te houden. Zeker als het gaat om een aansprakelijkheidsverzekering. RijnVallei Verzekeringen signaleert de tekortkomingen in het zakelijke verzekeringspakket en biedt hierop passende oplossingen.

Van risico-inventarisatie naar gedegen verzekeringsadvies

Wij starten altijd met een persoonlijk gesprek en nemen de omstandigheden en wensen van uw bedrijf door. Aan de hand van een risico-inventarisatie brengen we de bedrijfsrisico’s in kaart. Ook niet verzekerbare risico’s nemen wij hierin mee. Daarnaast hebben we speciale aandacht voor (preventie) clausules in uw huidige verzekeringen. Hieruit volgt een advies over de verzekerbare en niet verzekerbare risico’s voor uw onderneming. Wij streven ernaar om een zo goed mogelijke totaaloplossing aan te bieden.

RijnVallei Verzekeringen kijkt binnen uw onderneming onder andere naar de volgende onderdelen:
• Huisvesting – Bouw & montage / Glas / Milieuschade
• Wagenpark – Autoverzekering voor werkgevers en werknemers / transport eigen vervoer
• Bedrijfsmiddelen – Geldswaarden / Elektronicamaatwerk / Reconstructiekosten
• Recht en plicht – Aansprakelijkheid vervoerders, bestuur en bedrijven / rechtsbijstand voor bedrijven
• Continuïteit – Verzuim / WGA eigen risico

Neem bij vragen contact op met RijnVallei Verzekeringen

Heeft u vragen, wilt u advies of uw huidige verzekeringspakket door laten lichten? Wij doen dat graag voor u. U kunt contact met ons opnemen per telefoon of e-mail om een afspraak te maken. Bij ons op kantoor in Heelsum binnenlopen mag uiteraard ook. Tijdens kantooruren zitten onze medewerkers altijd voor u klaar.

De RijnVallei Verzekeringen

Neem contact met ons op